PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Terima kasih kerana sudi singgah di sini :) Jemput tengok-tengok, kalau berkenan boleh order. Untuk produk yang lain, sila lihat di home :))

Latest product

Kami mempunyai banyak produk terbaru...Untuk melihat product terbaru sila click NEW! di bawah header..jangan lepaskan peluang untuk mencuba..

2014

Untuk tahun 2014 ni ingin berkongsi ilmu yg telah saya pelajari dengan anda semua...saya akan membuka class utk anda mempelajari menu yg terdapat di dlm blog ini...anda pilih module dan saya akan memberitahu jumlah yuran utk kelas tersebut...tq

Sponge chocolate kek

u

Kalo buat sponge choc cake sy mmg selalu guna resepi ni..

Bahan A:
5 biji telur A
140gm gula kastor
100gm tepung gandum
25gm serbuk koko
13gm tepung jagung
13gm ovalette
2gm serbuk penaik
50gm air

Bahan B
50gm butter cair

Cara:
Campur semua bahan A kecuali air dan pukul dgn speed laju sampai kembang,kemudian masukkan air sedikit demi sedikit sampai habis,kemudian rendahkan speed & masukkan butter cair,gaul cukup sampai sebati sahaja. Masukkan ke dalam loyang 8" dan bakar selama 45 minit pada suhu 160C (bergantung pada oven masing2 ye..)