PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Terima kasih kerana sudi singgah di sini :) Jemput tengok-tengok, kalau berkenan boleh order. Untuk produk yang lain, sila lihat di home :))

Latest product

Kami mempunyai banyak produk terbaru...Untuk melihat product terbaru sila click NEW! di bawah header..jangan lepaskan peluang untuk mencuba..

2014

Untuk tahun 2014 ni ingin berkongsi ilmu yg telah saya pelajari dengan anda semua...saya akan membuka class utk anda mempelajari menu yg terdapat di dlm blog ini...anda pilih module dan saya akan memberitahu jumlah yuran utk kelas tersebut...tq

Chocolate cake,Carrot walnut cake,Fruit tarts


Order dari Sya Sunway Alam Suria..cantik rumah kat situ..sambil nak ke class sy singgah hantar jap..Sya order utk birthday anaknya yg ke setahun..Dia request potong siap2 supaya senang nak makan,,tq Sya..

Komen Sya : Norish,thanx fr d cake n tarts.Ramai cakap sedap..

Cream Puff


Yg ni pun order dari Iadah jugak..dia tolong order o/b kawannya..Rasanya utk di bawak ke Seremban kot..

Roti Jala,Cream Puff,Fruit Tart,Cheese Brownies


Pelbagai order dari Iadah utk mkn2 kat office..60 pcs roti jala & kari ayam,60 pcs cream puf,50 pcs fruit tart & cheese brownies..

Red VElvet cupcakes


Red Velvet cupcakes ni order dari Normaslini tp mintak hantar pada kakak iparnya kat Subang Impian..nasib baik ada cik gps..dia la yg tolong carikan jalan sampai ke subang impian..