PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Terima kasih kerana sudi singgah di sini :) Jemput tengok-tengok, kalau berkenan boleh order. Untuk produk yang lain, sila lihat di home :))

Latest product

Kami mempunyai banyak produk terbaru...Untuk melihat product terbaru sila click NEW! di bawah header..jangan lepaskan peluang untuk mencuba..

2014

Untuk tahun 2014 ni ingin berkongsi ilmu yg telah saya pelajari dengan anda semua...saya akan membuka class utk anda mempelajari menu yg terdapat di dlm blog ini...anda pilih module dan saya akan memberitahu jumlah yuran utk kelas tersebut...tq

Mufin,Roti Jala


Mini muffin & roti jala tempahan dr Intan..

Chocolate Moist Cake,Fruit tartChocolate Moist cake & 50 pcs fruit tart tempahan dari Siti Habsah utk birthday anaknya..Design dari customer,sy ikut aje..credit pada pemilik design ni...

Chocolate WAlnut Torte


Tempahan dari kwn saya tinggal jauh di US....tp balik bercuti ke Malaysia hehe..Baya dgr sy dok buat kek ni terus dia order,komen dia kek ni sgt sedap & x manis sgt..tq Baya..misss uu..

Chocolate Walnut Torte


Kek yg terhangat di pasaran hehe...kek ni mmg sedap sbb sy sendiri suka mkn kek ni..yg tempahan dari Iadah (Iadah lg..hehe),dah lama ni baru nak entry..tp mmg berbaloi..


Puding Roti


Puding roti tempahan dari Nik kat Suri Puteri..tq Nik..