PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Terima kasih kerana sudi singgah di sini :) Jemput tengok-tengok, kalau berkenan boleh order. Untuk produk yang lain, sila lihat di home :))

Latest product

Kami mempunyai banyak produk terbaru...Untuk melihat product terbaru sila click NEW! di bawah header..jangan lepaskan peluang untuk mencuba..

2014

Untuk tahun 2014 ni ingin berkongsi ilmu yg telah saya pelajari dengan anda semua...saya akan membuka class utk anda mempelajari menu yg terdapat di dlm blog ini...anda pilih module dan saya akan memberitahu jumlah yuran utk kelas tersebut...tq

Strawberry Layer cake


Tinkerbell cake utk si comel Nia,anak Ina..Strawberry layer cake..filling buttercream with chunky strawberry & strawberry filling..

Carrot Walnut Cake,chicken tortilla


Saya betul2 x ingat tempahan dari sapa ni...waktu ni sy ada class,so sy x ada waktu dia dtg ambik tu..anyway terima kasih byk2 ye...


Red Velvet,Cream puff


Mmg betul2 lambat masuk entri baru kali ni...yg bulan april baru nak masuk hihi...tapi x pe lah layan je lah ye...Kali ni order dari suami Tarina utk birthday party kat office nya pulak..cupcakes tu utk mkn2 kat rumah..harap berpuas hati ye..

Komen : My officemates & Boss loves it! Abis licin dah J