PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Terima kasih kerana sudi singgah di sini :) Jemput tengok-tengok, kalau berkenan boleh order. Untuk produk yang lain, sila lihat di home :))

Latest product

Kami mempunyai banyak produk terbaru...Untuk melihat product terbaru sila click NEW! di bawah header..jangan lepaskan peluang untuk mencuba..

2014

Untuk tahun 2014 ni ingin berkongsi ilmu yg telah saya pelajari dengan anda semua...saya akan membuka class utk anda mempelajari menu yg terdapat di dlm blog ini...anda pilih module dan saya akan memberitahu jumlah yuran utk kelas tersebut...tq

3 tier wedding cake


1st tier-Carrot Walnut with Cheese 12"
 

2nd tier - Chocolate Moist Cake 10"

3rd tier-Red Velvet Cake 8"


Selepas assembled..


Red Velvet Cake

 

Red Velvet cake last minute ditempah oleh Kak Pah utk birthday adiknya..


Mini muffin,Fruit tart,Bluberry Cheesetart

 

Fiza Volvo order : 200 pcs mini muffin, 200 pcs fruit tartlet,200 pcs bluberry cheesetart sempena majlis berkhatan anaknya...tq Fiza..


Hantaran


Keseluruhan 5 dulang hantaran..

Hantaran

TELEKUNG & SEJADAH

Hantaran

 

Al-QURAN & MAKE-UP SET

Hantaran

 

Saya juga ada mengambil tempahan hantaran kalau ada yang berminat.Harga bergantung pada materials yg digunakan & budget customers.Kalau no limit budget maka decorations pun no limit lerr..hehe..yg atas ni bunga dulang..

Cream Puff


Dah lama x tengok rumah ke2 nih..byk perkara sgt,balik kg jenguk parents,layan anak cuti sekolah la...now ada sikit masa nak menjenguk...ok yg atas ni tempahan dr Iadah UITM lg..50 pcs cream puff..